| şarkı sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
crazykerim Admin
Character sheet crazykerim: mustafa
| Konu: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:08 pm | |
| Kerim Tekin - Kara Gözlüm
Yar gidiyor soğuk gecede Yüreği ihanette yüreğime Ah duvarlar benim sırdaşım Aman vermiyor hasret bedenime
Dur dinle Karagözlüm gitme Yapma bana küsme Özlüyorum deli gibi muhtacım Sevgine
Son bulsun ah derin ayrılık Tükensin acılarım geldiğinde Ah sokaklar benim yoldaşım Kahrolsun umutsuzluk Dön gönlüme | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:09 pm | |
| kerim tekin cici baba İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama
Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş seni doğuranlara
Yıllarca düğünün hayalini hep kurdum Aslında boşuna Yıllar yılı zor durdum
Pencereni aç perdeyi arala Geleceğim rüyalarına Sevişeceğiz sabahlara kadar Sırf inat senin cici babana | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:11 pm | |
| kerim tekin Hasret vuruyor gecenin koynunda Anılar vuruyor gözyaşlarıma Çılgın bulutlar dönüyor başımda Uykusuz geceler kapımda
Yıkılsa dünya kıyamet kopsa Yine de vazgeçmem ölürüm derdimden
[Nakarat] Karbeyazdır ölüm ellerinden gülüm Yine yoksun diye düşmanım her güne
Dursun dünya dönmesin sensiz Yaşatmasın allahım sensiz | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:13 pm | |
| kerim tekin haykırsam dünyaya Bu haince veda niye Çok sevmiştim ölesiye Ateşlerinde hicranım Yandım kavruldum Hüzünün denizinde kaybolup gittim ya
Tuzakta aşkın bana Kandım kahroldum Canımın baharında Yok olup bittim ya
Bu gidişi aklım almadı Yüreğim yine yarım kaldı Ateşlerinde hücranım Yandım kahroldum Hüzünün denizinde kaybolup gittim ya
Haykırsam dünyaya Aşkımı bir solukta Sende mi çekip gittin bunu ben hak etmedim Hani sensiz bir hiçim demiştin ya | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:13 pm | |
| kerim tekin- haykısam dünyaya Bu haince veda niye Çok sevmiştim ölesiye Ateşlerinde hicranım Yandım kavruldum Hüzünün denizinde kaybolup gittim ya
Bu gidişi aklım almadı Yüreğim yine yarım kaldı Ateşlerinde hücranım Yandım kahroldum Hüzünün denizinde kaybolup gittim ya
Haykırsam dünyaya Aşkımı bir solukta Sende mi çekip gittin bunu ben hak etmedim Hani sensiz bir hiçim demiştin ya | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:15 pm | |
| akşamlar Akşamlar akşamlar gelmeyin üstüme Güneş doğsun artık vurgunum ölesiye Yalan mıydı?Gönül gözün bu kadar kolay mıydı? Karşımda duran deli divane yüzün Karşımda duran devasız gönlün Beni benden alan Canıma can katan Bu can sana kurban Dayanamam
Yanıyor yüreğim Sığmıyor bedenim Beyhude geceler Soluyor güllerim
Beni benden alan Canıma can katan Bu can sana kurban Dayanamam!!!!!!! | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:15 pm | |
| DİLBER Yine aşk beni vurdu yağdı yıldırımlar Yeni aşk güneşi yaktı yaktı eyvah Yine her yerimi sardı ihtiraslar Can evimde tarifsiz korkular var
Bir söze bir göze tav oldum yandım Bir kere birden ziyan olmazsın Bu gece mumları yaksana Gel bana yemin olsana Kuş gibi yürek nasıl dayanır sana
Dilber gözünü sevdiğim dilber Bir hüküm gibi dize geldin esmer Dilber bana yemin et söz ver Yaban gülüm tez gel isyanda her yer hadi yeter... | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:16 pm | |
| DÖN GEL Şakası yok ben bu aşka alıştım Oyunlarınla sana çok inandım Seni gidi çok bilmiş serseri Unutmuşsun sevmeyi
Olmaz olsun kara sevda Sonumuz aşk hiç durma Gel artık gir koynuma Günahları boynuma
Aklımda zalimim Aldattın hainim Kandırdın hilelim Pişmansan haydi dön gel
Aklımı başımdan aldın ah zır delim Tam ki artık ben bile ben değilim Hiç aldırmadan terkedip kaçan Çıkmaz oldun aklımdan...
Olmaz olsun kara sevda... | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:16 pm | |
| MOTOR Boşuna beklemişim bir gün döner diye, Kendimi yalnız ona delice saklamışım, Bugünden hiç tezi yok başımı alıp, Anıları yırtıp atıp yeni sayfa açacağım, Bıktım artık hain gel gitlerden,sahte sevişlerden İçim güneş açsın,bundan böyle yine bana gün doğsun Bırak biraz heyecan olsun
Kokular sürüp kendime gelirim Kotumu çekip bir kadeh atarım Motora binip anasını satarım bu dünyanın ben... | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:17 pm | |
| BUĞULU GÖZLÜM
Göz görür ah can bu çeker Kor ateşler yanar içimde Anla niye bu cilve bu naz Sana meylim her biçimde
Hele bir gözden uzakta kalalım Anasız babasız kardeş olalım Uyuyamam kederimden Uğradım bin türlü derde
Hasedinden çatlasın eller Susmasın yıkılası diller Kocalayalım bir yastıkta buğulu gözlüm Salınalım ortalıkta buğulu gözlüm
Gerdanında çifte benler Kokun lale gül müdür Telli babaya adaklar adadım Deli gönlüm hür müdür
Hele bir gözden uzakta kalalım... | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:18 pm | |
| DUDAĞI ŞEKERLİM Gel benim ol yaramaz kedim, Amadeyim sana cilvelim, Geceler uzundur güzelim sevişelim hadi.
Gel tadını çıkar ballar akıyor, Yine aşka gelince gece, Beni ele veriyor yüzümden akıyor, Seni öpeceğim ben,
Dudağı şekerlim Seni gidi zillim Gözleri sürmelim Sözüne kandığım aşkına taptığım tenine yandığım yar.. | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:19 pm | |
| KIZ BANA DEĞER Mİ O gözlere takılıp kalakaldım, İşleri oluruna bırak sen de, Gençliğin hatırına az mı çektim, Yanlışın ucunda durdum ben de.
Kendimi sakınıp geri aldım, İşleri oluruna bırak sen de, Bu kez yakalandım başka sandım, Yanlışın ucunda durdum ben de.
Geldim inan , Geri dön o zaman, Sev beni her an, Buna dayanamam aşklar yalan, Benimki çok yaman , Kendimi kimseye anlatamam.
Bu mu aşk bu mu Gelip geçer mi Şuna bir bak sor beni üzer mi Benim hatrım kendime geçmez Dayanamazsın kız bana değer mi? | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:20 pm | |
| VAY O ZAMAN
Gitmek çözüm olmuyor Bu aşk başa bela Dert sevişmekle bitmiyor Gerçekler acı olsa
Aşkın çok farklıydı sandım ve sana bir başka yandım Üzdün günlerce çok üzdün Payıma düşen dersimi aldım
Kaçarım ben buralara sığmam taşarım Yar ben sana yaramam Gün olur ben yine sana doğmam Vay o zaman... | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Çarş. Ağus. 08, 2007 1:20 pm | |
| ADA SAHİLLERİ Saf değilim ben de bilirim hatunlara kur yapmayı Acelem yok sultanı kalbim Ağır olsam mola derler of çabuk olsam Naz ederler Kaderimden şüphem olmazki
Konağa gitsem olmaz Alıp kaçırsam olmaz
Ada sahillerinde bir güzel dilber Alem ona hayran o bana kurban Ada sahillerinde bir güzel dilber Kaytanıma hayran bakışıma kurban... | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Perş. Ağus. 09, 2007 2:01 pm | |
| bir ölüm var
duavalarım gercek olmumuyor Allahım al içimden bu hasreti alda kurtar beni karanlıgım sabah olmuyo ALLAHIM al içimden bu sevgiyi
alda kurtar beni unutulacak bir dert deyil tarifi olan bir acı deyil unutulacak bir dert düş deyil bu sözlere sığar bir keder deyim
bir ölüm var bu kadar zor bir ölüm var böyle amansız kimse bilmez nasıl sevdim nasıl kaybetim zaman sız bir ölüm var bu kadar zor
bir ölüm var böyle apansız ne olurdu gitmeseydin apansız | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Perş. Ağus. 09, 2007 2:14 pm | |
| sensiz olmaz
silmeli hataları unutmalı bütün yalanları şimdi sıra bendeeeee onuruma yenil seydim sana kızıp çocuklu yapsaydım
dünüşün inasızdıııı kanadımı kırdın onutun mu sevemez oldum başkasınııı bilen yok ki sen gidincene
sensiz olmaz caresizim anladım şimdi ewet mejvur gibiyim seni özler yüreyim
afetim bebeyim gel yanıma | |
|
| |
kubr_uA Yeni Unutmaci
| Konu: Geri: şarkı sözleri Cuma Ağus. 31, 2007 12:07 am | |
| hepsi harika şarkılardı.... | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Perş. Eyl. 06, 2007 11:38 am | |
| Bana Bir Zevce Lazım
tedirginim günlerden az zamanım kaldı ah bilmessin ne boşlukta hoşluktayım ben * * * * * * * * * * * * derbeder şu hayatım gitti tüm sevdiklerim şudur ancak niyazım bana bir zevce lazım * * * * * * * * * * * * saçı kına gözü ela öldürür beni inan sözüm ona yalnız ona nöbete dururum başında | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Cuma Eyl. 07, 2007 7:17 pm | |
| ÇAPKIN YAZ
DONUK BAKAR OLDU GÖZLER SÖZLER SEVİMSİZLEŞTİ HÜZÜN DOLUYDU KALBİM ANLADIM BU AŞK DA BİTTİ
BURUK VEDALAŞMALAR VARDI HEP SEN DE ARTIK BELKİ DE TANIŞMAMIZ O ATEŞ SÖNDÜ ARTIK
KALBİMİN SON FERYADI AĞLAR YARİMİ İSTER BU ÇAPKIN YAZIN NAZI SENİ BENDEN KOPARDI GÖNÜL DEĞİL SABIRLI NE CEZAYMIŞ YILMADI | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Cuma Eyl. 07, 2007 7:17 pm | |
| SÖZÜM YEMİNDİR hani ilk kez seni gördüm o gece burada sana ilk kez dokunurken anladım aşığım hani ilk kez bana güldün o gece burada deli oldum seni her gün düşünüp ağladım
kolay kolay aşkın lafını edemem inan bana kolay kolay seni seviyorum demem inan bana
günahlarıyla sevaplarıyla bu can senindir sana yürekten sevdim diyorsam sözüm yemindir yeterki sen de bana gönül ver bu can senindir sana yürekten sevdim diyorsam sözüm yemindir | |
|
| |
crazykerim Admin
| Konu: Geri: şarkı sözleri Cuma Eyl. 07, 2007 7:18 pm | |
| UNUTAMADIN seni tanırım gülme boşuna yalan o gülüş yalan sen de ben gibi mutlu olmadın neden bu kaçış neden? seni tanırım seni anlarım için ağlıyor hala sen de ben gibi eski günlere veda etmedin daha
gözlerinden belli ah sen de hiç unutmadın sen de bir daha bunu hiç yaşamadın hiç hiç hiç hiç...
başka aşklarla unutamadın beni söyle utanma unutamadın hala aklından çıkaramadın beni söyle utanma unutamadın... | |
|
| |
crazykerim Admin
| YİNE BENİ SEV o günden beri iki düşman gibiyiz ne bir iz ne bir haber ne bir umut var sen bensiz ben sensiz iki pişman gibiyiz yakışmıyor bize uzaklar
deniz dalgasız olmaz gönül sevdasız olmaz sevgiliden çok ne var böyle sevda bulunmaz
yine beni sev eskisi gibi al beni götür uzaklara yine yüreğim deli gibi isyan ettim yasaklara...
yine beni sev... | |
|
| |
crazykerim Admin
| SENELERCE
Ah delilik bu aşk delilik Sanki ne diye peşine takıldım senin Ah ne diye bilmem ne diye Bekler dururum sanki farkındamısın sevdiğimin
Geceler geçer değişir mevsim Kaderim aynı yine sensizim Niye görmezsin aşığım sana Canımı koydum yoluna
Senelerce seni sevdim senin haberin yok Senelerce ne hayaller kurdum sonu yok Kaderimde kara sevda varmış naparsın Senelerce ne dualar ettim yolu yok | |
|
| |
| şarkı sözleri | |
|